...

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz 2016-2017 Mezuniyet Töreni
23/05/2017

Meslek Yüksekokulumuzun 2016-2017 mezuniyet töreni 17.05.2017 tarihinde, Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar DEMİRER, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Alparslan ERARSLAN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Serdar ÇİÇEK ve Öğr. Gör. Onur BATTAL, Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü Müdür Doç. Dr. Sadettin BAŞTÜRK, Yüksekokulumuz Akademik personeli ile öğrencilerimiz ve öğrenci yakınları katıldı.

2016-2017 Mezuniyet Töreni açılış konuşmasında “Gençler, hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki bizleri muasır medeniyetler seviyesine taşıyınız. Bunu yaparken de Hünkâr Hacıbektaş Veli’nin yolundan giderek dürüst, adil, iyi birer insan olunuz. Bir olunuz, iri olunuz, diri olunuz.”  şeklinde konuşan Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Alparslan ERARSLAN  konuşmasını  “Başta Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm vatan şehitlerini saygı ve minnetle anıyorum.” diyerek bitirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Yüksekokul birincisi Tasarım Bölümü öğrencisi Seda AVCI’ ya plaket ve mezuniyet belgesini Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar DEMİRER, Yüksekokul ikincisi Tasarım Bölümü öğrencisi Zeynep CEYRAN’a plaket ve mezuniyet belgesini Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Alparslan ERARSLAN, Yüksekokul üçüncüsü Tasarım Bölümü öğrencisi Sümeyye KOÇYİĞİT’ e plaket ve mezuniyet belgesini Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Onur BATTAL verdi. Daha sonra okulumuz bölüm birincileri, ikincileri ve üçüncülerine başarı ve mezuniyet belgeleri Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Serdar ÇİÇEK, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Muhammet Ali USER, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Celal CAN, Tasarım Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Betül MÜEZZİNOĞLU tarafından takdim edildi.

Plaket, başarı ve mezuniyet belgesi takdiminden sonra tören Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğrencisi İsmail Can DOĞAN’ ın gitar performansıyla devam etti.

Tören, Yüksekokul öğrencilerimizin mezuniyet heyecan ve mutluluklarını keplerini havaya atarak taçlandırmaları ile son buldu. 

2017_Mezuniyet_12

2017_Mezuniyet_15

2017_Mezuniyet_5

2017_Mezuniyet_6

2017_Mezuniyet_Onur

2017_Mezuniyet_7

2017_Mezuniyet_8

2017_Mezuniyet_9

2017_Mezuniyet_10

2017_Mezuniyet_11