...

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

2017-2018 Güz Dönemi, Son Dönemde Başarısızlık ve Tek Ders Sınavı Duyurusu
16/01/2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi Son Dönemde Başarısızlık Sınavı (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavı  ile ilgili başvuru ve sınav takvimi aşağıda verilmiştir.

Öğrenciler aşağıda yer alan takvime göre başvurularını dilekçe ile yaparak sınav tarihlerini Yüksekokulumuz internet sitesinden takip etmelidirler.

(Başarısızlık ve Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçeleri, Yüksekokulumuz internet sitesinde "Formlar"menüsü altında "Öğrenci Formları" linkinden indirilebilir.)

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SON DÖNEMDE BAŞARISIZLIK (ESKİ YÖNETMELİĞE TABİ ÖĞRENCİLER) VE TEK DERS SINAVLARI TAKVİMİ

23 Ocak 2018

Son Dönemde Başarısızlık (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçelerinin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Teslim Edilmesi İçin Son Gün.

23 Ocak 2018

Son Dönemde Başarısızlık Sınavı (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders Sınavı Programlarının Meslek Yüksekokulu İnternet Sayfasında İlan Edilmesi.

24-26 Ocak 2018

Son Dönemde Başarısızlık (Eski Yönetmeliğe Tabi Öğrenciler) ve Tek Ders (Sadece yaz döneminde ders almış öğrenciler ve Bahar döneminde sınava girmemiş öğrenciler için) Sınavlarının Yapılması.