...

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO’da Uygulamalı Yangın Eğitimi
16/12/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda;  İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Üst Kurulunun 2022-03/2022 sayılı kararı gereği “Yangın tatbikatı ve acil durum plan uygulama eğitimi” düzenlendi.

 

NEVÜ  Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Hacıbektaş Belediyesi işbirliğiyle İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında, itfaiye ekibi tarafından uygulamalı yangın eğitimi gerçekleştirildi.

 

Öğr. Gör. Orçun BAĞRA'nın koordinatörlüğünde Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ensar KOŞATEPE ve Öğr. Gör. Gürsoy ŞEREF, Yüksekokul Sekreteri, Bölüm Başkanları, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, olası bir “yangın durumunda yapılması gerekenler” ve “yangın ekipmanlarının doğru kullanımı” Hacıbektaş Belediyesi İtfaiyesi Ekibi tarafından uygulamalı olarak öğrencilere anlatıldı.

 

Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ensar KOŞATEPE, Öğr. Gör. Gürsoy ŞEREF ve Öğr. Gör. Orçun BAĞRA eğitim veren Hacıbektaş İtfaiye Ekibine katkılarından dolayı teşekkür etti.